consultații | discuții | sfaturi

RO HU  

Az egészségi állapotát tekintve
BIZONYTALAN VAGY MEGOLDÁST KERES?

Gyógyszerészek, orvosok, alternatív gyógyászok segítenek megtalálni a megoldást!

AFLAȚI MAI MULTE

Tanácsokat adhatunk a megfelelő
KEZELÉS KIVÁLASZTÁSÁHOZ

Szakértőink személyreszabott tanácsot adnak az ön igényeinek megfelelően.

AFLAȚI MAI MULTE

Consultații, sfaturi, explicații

Pentru cele mai diverse afectiuni, de la specialisti.

Farmacist primar, specialitatea farmacie generală, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul farmaceutic, demonstrată prin activități de asistență și consiliere farmaceutică, respectiv prepararea medicamentelor în laboratorul propriei farmacii. Am absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, 1991.

Activitatea mea de farmacist nu este doar carieră ci și un mod de viață având ca mentori farmaciști practicieni și profesori universitari fiind eu însămi profesor habilitat doctor în farmacie.

Coordonez activitatea profesională a unei echipe de 15 farmaciști, activitatea de cercetare a doctoranzilor din domeniul Farmacie și desfășor activitate didactică în domeniul farmaceutic la Universitatea din Oradea și Universitatea Lucian Blaga Sibiu.

Ultimul nostru proiect


Cunoștințe autentice și materiale de învățare online despre 10 plante medicinale, susținute de dovezi științifice și bazate pe o bază de date întocmită sistematic, care oferă un mod ușor de a învăța. Acordăm atenție sustenabilității, tradiției și ne concentrăm în mod special pe plantele medicinale care se găsesc în regiune.

Hiteles, tudományos bizonyítékokkal alátámasztott ismeretek és online tananyag 10 gyógynövényről ami módszeresen összeállított adatbázisra épülve játékos ismeretszerzési lehetőséget kínál az érdeklődőknek. Odafigyelünk a fenntarthatóságra, a hagyományok ápolására és kifejezetten a régióban fellelhető gyógynövényekre fókuszálunk.


INFO & VIDEOS

PARTENERII NOSTRI / PARTNEREINK

Pharma Medica

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Kapcsolat

Asociația Academică Pharma Medica
Oradea, Bihor
Romania - UE
office@pharmamedica.ro 

Orar: 09-17, Sâm: 09-13, Dum: închis