consultații | discuții | sfaturi

RO HU  

Identificarea proiectului: "GYE-KP-1-2019/1-000308"
Finanțator: ”Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság, Bethlen Gábor Alap Bizottsága”, Ungaria
Beneficiari: Elevii Școalii Generale din Sălard
Perioada de realizare: 01.01.2019 -01.05.2020

Sănătatea, ca valoare, este extrem de importantă în stabilirea comportamentului conștient de sănătate al generației în creștere. Prin urmare, este important cu ce conținut completează școala de astăzi conceptul de sănătate și ce metodă, set de instrumente de educație și educație folosește pentru a le modela și a influența.
Prin promovarea unui stil de viață sănătos, consolidăm și îmbunătățim nivelul de cooperare între trei instituții: asociația, universitatea și școala. Prezentările vor fi pregătite de oameni calificați dintre membrii asociației: medici, medici stomatologi și farmaciști care predau la Universitatea de Medicină și Farmacie. Scopul prezentărilor este educarea comportamentelor de sănătate conștiente, a muncii disciplinate, independente și gândirea logică și autocontrolul.


Seria include 3 prelegeri pentru clasa a V-a, a VI-a, a VII-a cu următoarele subiecte:
Clasa a V-a: 1. Igiena orală, 2. Consiliere profesională
Clasa VI: 1. Îngrijirea corpului nostru, sănătatea pielii, 2. Consiliere profesională
Clasa VII: 1. Sport, exerciții fizice, 2. Consiliere profesională
Munca noastră face parte dintr-o activitate de construire a comunității în care asociația, școlile, studenții, profesorii universitari și practicienii lucrează împreună pentru a crea o generație viitoare sănătoasă, în care toată lumea își protejează în mod conștient sănătatea și își dezvoltă un stil de viață sănătos.

_mg_5194
_mg_5224
_mg_5242
_mg_5307
_mg_5355

PARTENERII NOSTRI / PARTNEREINK

Pharma Medica

Asociația Academică Pharmamedica organizează cursuri pentru formare continuă a specialiștilor în domeniul sănătății și susține activitățile cross-curriculare ale studenților Facultății de Medicină și Farmacie, din cadrul Universității din Oradea. A derulat numeroase proiecte de informare și instruire a elevilor și tinerilor în domeniul sănătății.

Contactați-ne

Asociația Academică Pharma Medica
Oradea, Bihor
Romania - UE
office@pharmamedica.ro 

Orar: 09-17, Sâm: 09-13, Dum: închis