Dozarea vitaminei D se poate face din sânge și recoltarea se face pe nemâncate
Este o vitamină liposolubilă ce se formează la nivelul pielii prin expunerea la razele solare sau prin alimentația adecvată și ajută la remodelarea osoasa prin absorbția calciului și fosforului, având rol în menținerea în sânge a valorilor normale ale calciului și fosforului.Antibioticele şi chimioterapicele sunt substanţe obţinute prin extracţie, semi-sinteză sau sinteză, care acţionează asupra germenilor patogeni

• bacteriostatic – împiedică dezvoltarea bacteriilor
• bactericid – distrugerea bacteriilor

Intensitatea acţiunii unui antibiotic depinde de concentraţia minimă inhibitorie (cantitatea cea mai mică de antibiotic capabilă să inhibe dezvoltarea unui germen) şi de concentraţia minimă bactericidă (cantitatea cea mai mică de antibiotic capabilă să distrugă un germen).

Cine ajunge să citească acest articol, probabil este în căutare. În căutarea unei soluții pentru o dificultate din viață. Poate e doar plictiseală sau un dezechilibru minor din organism. Dar e posibil să fie o problemă majoră de sănatate fizică sau mentală, sau o criză existențială. În căutarea răspunsurilor la întrebările noastre firești, putem întâlni tot mai des fenomenul yoga.

Când suntem răciți sau ne simțim epuizați, suntem fără putere și organismul nostru are nevoie de un surplus de energie, putem apela cu încredere la plantele medicinale.

PARTENERII NOSTRI / PARTNEREINK

Pharma Medica

Asociația Academică Pharmamedica organizează cursuri pentru formare continuă a specialiștilor în domeniul sănătății și susține activitățile cross-curriculare ale studenților Facultății de Medicină și Farmacie, din cadrul Universității din Oradea. A derulat numeroase proiecte de informare și instruire a elevilor și tinerilor în domeniul sănătății.

Contactați-ne

Asociația Academică Pharma Medica
Oradea, Bihor
Romania - UE
office@pharmamedica.ro 

Orar: 09-17, Sâm: 09-13, Dum: închis